KVM INTERNATIONAL

 
Od kada je KVM INTERNATIONAL dizajnirao , proizveo i isporučio prvu cjelovitu asfaltnu bazu iz tvornice u Kjellerup, Danska , 1967 g. proizvodni program prošao je kroz kontinuirani razvoj.
Ovaj brend danas je priznat među vodećim brendovima u svijetu.
S obzirom na korištenje najnovije tehnologije i znanja stečenog u više od 50-godišnjoj tradiciji Vaša investicija u našu opremu jamči Vam visoku kvalitetu uz minimalne troškove.
 
 
KVM pruža niz vrhunskih statičnih i mobilnih asfaltnih baza .
Kroz godine iskustva KVM je razvio svoj jedinstveni program proizvoda koji pokrivaju sva postrojenja veličine od 80 – 320 t/h.
KVM proizvodi su umjetnička djela glede fleksibilnosti , dostupnosti, izvedbe te minimalnog održavanja i jednostavnog rukovanja.
Sve ovo Vam pruža sigurnost pri odabiru jednog od naših standardnih modela: VIKING, FREJA I ODIN.
 
VIKING – 80-160 t/h  
Ovo malo, kompaktno postrojenje kapaciteta 80-160t/h sadrži sve komponente većih baza uz mogućnost postavljanja tornja na skije izbjegavajući betonske temelje za isti.
Toranj može biti postavljen u obje varijante , niskoj ili visokoj , ostavljajući kupcu mogućnost punjenja direktno iz miksera. Dobar izbor za budućnost.
 
 
FREJA – 120-240 t/h  
 je tip postrojenja koje može biti instalirano u više izvedbi. Dostupno je u niskoj i visokoj varijanti sa ili bez plašta. Polumobilna niska baza je također dostupna.
Ova baza može biti izgrađena sa širokim izborom komponenti , prema Vašim specifičnim željama koje se tiću kapaciteta ili pomoćne opreme. Jednostavan i siguran pristup svim komponentama za dnevnu provjeru i održavanje su ključ uspjeha. Jedinstveni KVM Scale Check System dostupan je za ovu bazu.
 
 
ODIN – 180-320t/h  
Ova baza dokazala je svoju pouzdanost kroz godine rada te je najbolji izbor ako imate velike dnevne potrebe za proizvodnjom. Odin Vam daje mogućnost pristupa svim dijelovima baze , dosta prostora i dobre uvjete za održavanje cijele opreme. Dostupna je u niskoj i visokoj izvedbi.
 
 
KVM asfaltne baze dizajnirane za tešku industriju te godine testiranja na terenu kao i uvažavanje prijedloga kupaca doveli su nas na vodeću poziciju proizvođača .